Restaurant


Ons restaurant

In de schilderachtige haven van Arnhem, net een 35 minuten loopafstand verwijderd van het bruisende centrum, ligt een charmant restaurant dat liefhebbers van de frans/internationale keuken betovert. Dit pareltje combineert moeiteloos de klassieke charme van een chique restaurant met de ontspannen sfeer van een café en de levendigheid van een beachclub. Zodra de zomer haar intrede doet, onthult het restaurant een uitgebreide lunchkaart die gasten uitnodigt om te genieten van heerlijke gerechten aan het water.

 

Maar wat dit restaurant echt uniek maakt, is het prachtige terras dat zich uitstrekt langs de waterkant. Met een loungegedeelte en een eigen strand, biedt het de perfecte setting voor een ontspannen middag of een romantisch diner bij zonsondergang. Binnen kan jij gezellig met vrienden aan de bar zitten en genieten van onze heerlijke tapbiertjes, terwijl buiten de gasten worden getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de haven.

 

Ook al ben jij in Arnhem, je krijgt een uniek vakantiegevoel op ons zonnige terras. Met een heerlijke borrelplank en een cocktail op het strand waan jij jezelf helemaal in het buitenland met een leuk zomers liedje in de achtergrond.

 

Ook in de winter is ons restaurant een unieke ervaring. Buiten onze gezellige bar om hebben wij een klein en sfeervol restaurant waar jij jouw ogen uitkijkt naar de ouderwetse spullen als decoratie. Wil jij weten wat iets is, vraag het aan ons personeel!

 

Het restaurant staat hoog aangeschreven in Arnhem vanwege zijn voortreffelijke culinaire creaties en verleidelijke drankjes, die de zintuigen strelen en de smaakpapillen verwennen. Bovendien is het een van de weinige plekken in de stad waar gasten gratis kunnen parkeren, waardoor het nog toegankelijker wordt voor fijnproevers en levensgenieters die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring aan het water.


Bekijk onze dinerkaart, lunchkaart, kindermenu en drankkaart via de knoppen hieronder:


Plekje reserveren in ons restaurant?


Openingstijden restaurant:


Valkenburg beach & lounge

Ons strand is bijna klaar! Geniet aankomende zomer van een heerlijke biertje in je hand, met je voeten in het zand!

Luister onze eigen Spotify zomerplaylist!