HouseboatsValkenburg is momenteel druk bezig met het realiseren van een nieuw project: houseboats in de jachthaven van Valkenburg. Deze houseboats beloven niet alleen een leuke manier om te ontspannen tijdens vakanties, maar bieden ook de mogelijkheid voor permanent verblijf. De houseboats zullen binnenkort te bewonderen zijn bij Jachthaven Valkenburg in Arnhem.

 

Deze tinyhouse boten zijn ontworpen met comfort en gemak in gedachten. Ze zijn voorzien van een binnenboordmotor en een geavanceerd besturingssysteem, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn. De prijs voor een dergelijke boot ligt rond de €165.000, maar biedt een unieke levensstijl op het water.

 

Wanneer je interesse hebt in een houseboat, kun je deze bestellen en je voorkeuren voor de indeling van de kamers, afmetingen van de boot, en andere specificaties doorgeven. Het team achter de houseboats bij Jachthaven Valkenburg in Arnhem staat klaar om aan jouw wensen tegemoet te komen en houdt daarbij nauwlettend rekening met jouw voorkeuren. Zo wordt ervoor gezorgd dat je uiteindelijk een houseboat hebt die perfect past bij jouw levensstijl en behoeften.

 

Als je bijvoorbeeld steenstrips aan de buitenkant wilt hebben, wordt daar rekening mee gehouden. Wil je laminaat op de vloer? Geen probleem. En als je liever drie kamers hebt in plaats van twee, wordt ook dat geregeld. Zelfs als je een specifieke keuken in gedachten hebt, is de kans zeer groot dat deze op maat wordt ingebouwd. Jouw voorkeuren en ideeën zijn van groot belang, en het team bij Jachthaven Valkenburg in Arnhem staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw houseboat eigenlijk precies zo wordt als jij dat wilt.

 

De locatie van de jachthaven is ideaal gelegen naast een restaurant en een beachclub, waardoor bewoners kunnen genieten van de lokale culinaire ervaringen en ontspanning aan het water. Bovendien bevindt het winkelcentrum zich op slechts 5 minuten loopafstand, met andere winkels op 7 minuten loopafstand en het stadscentrum op 35 minuten loopafstand.

 

Voor diegenen die openstaan voor toekomstige ontwikkelingen, is het vermeldenswaardig dat er plannen zijn voor veel woningbouw aan de overkant van de haven, bekend als het plan Rijnpark. Dit belooft een groeiende en levendige gemeenschap te worden, waardoor de omgeving nog aantrekkelijker wordt voor bewoners van de houseboats.

 

Kortom, de houseboats in de jachthaven van Valkenburg bieden een prachtige, unieke en comfortabele leefomgeving, of het nu gaat om een tijdelijk uitje of een permanente woonplaats. Met alle voorzieningen binnen handbereik en de charme van leven op het water, is dit een kans die niet gemist mag worden.

 

Bovendien zijn de houseboats niet alleen een ideale plek om te wonen, maar bieden ze ook een unieke ervaring van gemeenschap en verbondenheid. Met gelijkgestemde buren die ook genieten van het leven op het water, ontstaat er een bijzondere dynamiek en sociale interactie die bijdraagt aan het gevoel van thuis zijn.

 

 

Jachthaven Valkenburg 


Contact opnemen?

etenophetwater@hotmail.com

Tel: 026 361 5200