Dinerkaart



Voorgerechten:

Gerechten Prijs
Uiensoep - met kaas crouton €8,50
Mosterdsoep - met gerookte zalm €9,50
Runderbouillon - met fijne soepgroenten €8,00
--------------------------
Runder cappacio - met citroen, olijfolie, rucola, pijnboompitten en parmezaan €17,00
Vitello tonato - dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise €17,50
Gedeconstrueerde garnalencocktail - met cocktailsaus en krabsalade €19,50
Gegrilde tonijn - met wasabi mayonaise €17,00
Champignons á la escargots - gegratineerd met kaas €11,50
Coquilles - met saus van droge cherry, spek en zeekraal €18,50
Kikkerbilletjes - met kruiden en knoflook uit de oven €19,00
Gamba's Valkenburg - in saus van rode peper en safraan €16,50
Wijngaard slakken - dozijn €12,50
Gebakken mosselen €12,50

Hoofdgerechten

Gerechten Prijs
Black Angus tournedos - met truffelsaus €38,50
Ossenhaaspuntjes - met pepersaus €32,00
Lamsrack - met knoflook/rozemarijnsaus €35,00
Varkenshaas medaillons - omwikkeld met spek, met champignonsaus €26,50
Coq au vin - met cognac en champignons €28,50
Kalfswang - langzaam gegaarde rundvlees met eigen jus €30,50
--------------------------
Sliptongetjes - in roomboter gebakken €30,00
Vis van de dag - vraag aan ons personeel Dagprijs

Vegetarische hoofdgerechten

Gerechten Prijs
Vegetarische pasta €21,50
Gevulde paprika €21,50

Extra's

Product Prijs
Extra friet €4,50
Extra salade €4,50

Desserts

Gerechten Prijs
Moelleux - met frambozen sorbetijs €8,50
Geflambeerde kersen - met vanilleijs €8,50
Panna cotta - met bosvruchten €8,50
Crème brûlee - met verbrande suiker €8,50
Kaasplankje - 4 soorten kaas €13,50

Het wildseizoen is geopend!

 

Tijd voor rijke smaken, mooie gerechten en een vleugje herfst in elk bord.

Ga met ons mee op een culinaire trip door het bos. Denk aan mals hert, wildzwijn, volle sauzen, aardse tonen en seizoensgroenten die smelten op je tong.

Reserveer snel je tafel en proef het seizoen!