Valkenburg beach & loungeGelegen naast ons huidige terras, wordt Valkenburg Beach & Lounge gerealiseerd als een oase van ontspanning op het water. Met een visie om de vakantie-ervaring van reizigers per boot of camper te verrijken, creëren we een drijvend strand waar gasten kunnen genieten van de rustgevende kalmte van het water en de warmte van de zon.

 

Naast het creëren van een serene omgeving voor reizigers, fungeert Valkenburg Beach & Lounge ook als een levendige ontmoetingsplek, waar de geneugten van een restaurant, beachclub en bar samenkomen. Met een uitgebreid menu vol culinaire hoogstandjes, variërend van heerlijke gerechten tot smaakvolle borrelplanken, kunnen gasten hun smaakpapillen verwennen terwijl ze genieten van het panoramische uitzicht op het water.

 

De beachclub biedt een bruisende sfeer, waar gasten kunnen socializen, loungen en genieten van verfrissende drankjes. Of het nu gaat om lekkere cocktails, wijntjes of ambachtelijke bieren, er is voor elk wat wils.

 

Of het nu gaat om het delen van verhalen met medereizigers, het genieten van een goed boek, of gewoonweg dineren of borrelen terwijl de zon ondergaat, onze drijvende oase verwelkomt iedereen die de charme van het leven op het water wil omarmen.

 

Valkenburg Beach & Lounge belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar elke golf en zonnestraal bijdraagt aan de magie van het moment, en waar reizigers een welverdiende pauze kunnen nemen van de drukte van het dagelijkse leven.


Nog niet helemaal klaar, maar al wel perfect voor een dagje ontspannen! Kom genieten van het zachte zand en het verfrissende water op ons bijna voltooide strandje.